روانشناسی و مدیریت

  • ۰
  • ۰

شاید کمی خودخواهانه به نظر بیاید اما معتقدم کسی که اول‌ازهمه خودش را بپذیرد و با خودش در آشتی باشد و خودش را دوست داشته باشد آنگاه می‌تواند صمیمانه دیگران را دوست بدارد و به آن‌ها عشق بورزد. نشانه اینکه خودمان را دوست داریم این است که چقدر به تغذیه‌مان اهمیت می‌دهیم. آیا به روابطمان توجه داریم. آیا به سلامتی‌مان اهمیت می‌دهیم یا با سیگار و قلیان و پرخوری آن را به خطر می‌اندازیم. چقدر به خودمان احترام می‌گذاریم. آیا بهترین دوست خودمان هستیم. آیا خودمان را می‌بوسیم! آیا به خودمان هدیه و پاداش می‌دهیم. آیا به بدنمان احترام می‌گذاریم. آیا خودمان را با همین بدن پرمو یا کم مو، چاق یا لاغر، تیره یا سفید و اندام درشت یا ریز پذیرفته‌ایم؟ آیا به خودمان افتخار می‌کنیم. آیا از خلقتمان راضی هستیم.

یک خاطره

استادم تعریف می‌کرد که مراجعه‌کننده خانمی داشت که گله و شکایت می‌کرد که جناب مشاور، شوهر من خیلی «جون دوست و خود عزیز» است به خاطر کوچک‌ترین ناراحتی‌اش به پزشک مراجعه می‌کند. بسیار به سلامت و تغذیه‌اش حساس است و … من نمی‌دانم با ایشان چه کنم؟ مشاور هم به آن خانم گفته بودند: لازم نیست کاری بکنید؛ بروید خدا را شکر کنید؛ حتماً باید شوهرتان مریض و رنجور شود تا او را دوست داشته باشید. آیا دوست دارید شوهر بیماری داشته باشید که مجبور شوید از او مراقبت و پرستاری کنید یا شوهر سالمی که او از شما مراقبت کند.خودخواهی نه تنها جرم نیست بلکه کسی که خودخواه نباشد انسان نیست.

 

حسن شیرمحمدی

  • ۹۹/۰۵/۰۸
  • حسین هرمس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی